flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

03 липня 2017 року слідчим суддею Галицького районного суду м. Львова задоволено клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особи, яка підозрюється у розкраданні коштів під час видобутку та продажу природного газу

04 липня 2017, 14:00

03 липня 2017 року слідчим суддею Галицького районного суду м. Львова задоволено клопотання старшого детектива Національного бюро Першого відділу детективів Четвертого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особи, яка підозрюється у розкраданні коштів під час видобутку та продажу природного газу за договорами спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування».

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

 

Крім того, на підставі ч. 3 ст. 183 КПК України визначено розмір застави, достатньої для забезпечення виконання обов’язків підозрюваним, що становить 50 000 000,0 гривень.