flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зв’язки із громадськістю в судах

20 липня 2017, 11:00

Зв’язки із громадськістю в судах

 

Запрошення місцевих ЗМІ до співпраці

 

 

         З метою підвищення рівня довіри громадськості до здійснення правосуддя, розуміючи при цьому важливу роль мас-медіа та їх вплив на формування громадської думки, звертаємось до засобів масової інформації з пропозицією співпраці.

      Сьогодні суспільство, як ніколи, потрібно інформувати про те, що відбувається в судовій владі, тому її прозорість, налагодження дієвої системи інформування громадян, поширення об’єктивної інформації про суди - це ті речі, важливість яких важко заперечити.

       Суспільна довіра й повага до суду є гарантом ефективної роботи судової системи, і ЗМІ, як основний засіб публічного механізму поширення інформації, відіграють в цьому одну з найважливіших ролей.

        Тому з метою визначення проблем та перспектив взаємодії запрошуємо представників ЗМІ на робочі зустрічі та пропонуємо у зручний для Вас час відвідувати судові засідання, з метою висвітлення як роботи суду в цілому, так і конкретних судових справ.

Якщо ЗМІ цікаво почути чи винести на обговорення будь-які інші теми, з метою належної підготовки та конструктивної бесіди просимо повідомити завчасно зручним для Вас способом: на електронну адресу суду іnbox@gl.lv.court.gov.ua; за телефоном (032) 261-38-38 або за адресою:  м.Львів, вул.Чоловського, 2, каб. 10.

Дуже сподіваємося почути від Вас зауваження та пропозиції, а також визначення подальших кроків до співпраці!

З питань організації та проведення зустрічей пропонуємо звертатись до прес-секретаря суду Гриновця Ореста Богдановича, каб.10, судді-спікера Юрківа Олега Романовича, каб. 17, або за телефоном: (032)261-38-38(64).

 

 

З повагою,

Голова суду - Ірина  Волоско