flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Коли ти готовий - немає нічого надзвичайного

21 травня 2019, 12:40

17 травня 2019 року в Західному апеляційному господарському суді проведено семінар для працівників апарату місцевих та апеляційних судів м. Львова та Львівської області на тему: «Забезпечення безперервної діяльності в умовах надзвичайних ситуацій».

Викладачами семінару були заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник,

заступник керівника апарату Західного апеляційного господарського суду Валерія Максіна,

начальник відділу організаційного забезпечення розгляду адміністративних справ та архіву Оксана Котовська та керівник апарату Галицького районного суду міста Львова Олена Рут.

    

     

Вказані особи є сертифікованими тренерами за результатами проходження тренінгу для тренерів з питань готовності до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду, організований та проведений Державною судовою адміністрацією України спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

Учасники семінару послухали інтерактивні лекції з використанням презентації Power Point, що складалась із наступних частин:

«Реагування на надзвичайні ситуації та забезпечення безперервної діяльності суду»;

«Дії під час пожежі. Первинні засоби гасіння пожеж»;

«Базові рекомендації щодо дій і поведінки у випадках надзвичайних подій або ситуацій»;

«Надання першої долікарської допомоги»;

«Підозрілі пакети і конверти. Повідомлення про замінування».

     Спеціальними гостями, які запрошені на тренінг були:

Микола Винярський - майор служби цивільного захисту ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, який продемонстрував основні правила з використання вогнегасника.

  

Валентин Мойсеєнко – голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.
Наталія Семочко – голова Шевченківської районної організації ТОВ «Червоний хрест України», тренер, яка розповіла та практично презентувала дії з надання першої долікарської допомоги.

     

Руслан Бішко – полковник, консультант начальника управління по взаємодії з питань антитерористичної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області, який розповів про дії і поведінку у випадку отримання повідомлення про замінування.  

Олександр Савчук – підполковник, начальник сектору охорони публічного порядку Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України у Львівській області, який доповів про базові рекомендації щодо дій і поведінки у випадках надзвичайних подій або ситуацій, зокрема про збройний напад та масові заворушення.

     

Тренери зосередили увагу учасників семінару на базових рекомендаціях щодо дій і поведінки у випадках надзвичайних подій або ситуацій. Також учасники семінару взяли участь в практичному завданні - дії в разі отримання підозрілого пакунку, з якого висипається біла речовина.

     

Доповідачам цікаво було почути відгуки слухачів, отримати зворотній зв’язок. Учасники семінару, в свою чергу, відмітили актуальність такого навчання та компетентність тренерів.

Усім слухачам семінару вручено сертифікати про участь у навчанні.