flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся тренінг «Сервісна орієнтованість судів та комунікації з суспільством»

23 липня 2019, 08:56

   19 липня 2019 року у місті Львові відбувся тренінг «Сервісна орієнтованість судів та комунікації з суспільством», організований та проведений Центром політико-правових реформ, Школою права Українського католицького університету і Центром міжнародної правової співпраці (CILC) за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерландів у рамках проекту MATRA «Судді суддям: сервісно орієнтовані суди на Заході України».

   Тренінг проведено для суддів-спікерів та працівників, відповідальних за комунікацію в місцевих судах Львівської області (прес-секретарів).

   В заході взяли участь керівник апарату суду Олена Рут та помічник голови суду та прес-секретар суду Роман Підлужний.

   З вітальним словом до учасників тренінгу звернулись директор Школи права Українського католицького університету Іван Городиський, суддя Апеляційного суду міста Арнем/Леуварден (Королівство Нідерланди) Рутгер Вері, заступник начальника Територіального управління держаної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник та директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна.

   Рутгер Вері розповів про голландський досвід співпраці судів та суспільства, ЗМІ та розкрив ключові питання поточного стану комунікаційної роботи в судах.

  Заступник директора Могилянської школи журналістики Вікторія Романюк презентувала основні елементи комунікаційної стратегії.

   В другій половині тренінгу учасники виконували в групах завдання, які в подальшому презентували та обговорювали: ключові повідомлення судової комунікаційної стратегії та п’ять речей, які люди хотіли би бачити, коли вони відвідують суд як користувачі судових послуг.