flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співпраця у межах реалізації Ініціативи «Модельні суди» продовжується

11 серпня 2021, 13:26

     Співпраця у межах реалізації Ініціативи «Модельні суди» продовжується

 

       В межах Ініціативи «Модельні суди» Проєктом ЄС «Право-Justice» з метою покращення інформаційності доступності суду, підвищення рівня їх візуального сприйняття відвідувачами установи та клієнтоорієнтованості суду у межах реалізації Ініціативи «Модельні суди» Галицький районний суд м.Львова отримав інформаційні таблички розроблені експертами Проєкту Європейського Союзу «Право-Justice» в межах заміни візуальної системи навігації відповідно до стандартної операційної процедури «Ознакування приміщень у суді» та «Візуальної системи навігації для українських судів (Ґайдлайн)». Водночас дизайн ознакування виконаний із дотриманням прав вразливих груп користувачів суду, зокрема щодо супроводження вказівників версією зі шрифтом Брайля. Також працівники апарату отримали виготовлені для них бейджі.

  

Окрім того, триває облаштування Інтегрованої рецепції Галицького районного суду м.Львова для створення належних умов та економії часу перебування громадянами поза судовими засіданнями. Крім того, встановлення сканерів покращить безпеку перебування працівників та відвідувачів в приміщенні суду.

  

Колектив Галицького районного суду м.Львова висловлює Проекту ЄС «Право -Justice" подяку за співпрацю та підтримку суду, оскільки якісне ознакування полегшить пошук місця проведення судового засідання, сканери підвищать загальний рівень безпеки в будівлі суду.