flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада помічника судді

04 листопада 2021, 09:38

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

В Галицькому районному суді м.Львова наявна вакантна посада помічника судді (патронатна служба).

Розглянемо пропозиції щодо працевлаштування.

Хто може бути помічником судді:

Помічником судді може бути громадянин України, який має вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста або магістра і вільно володіє державною мовою.

Судді самостійно здійснюють добір помічників. Помічник судді призначається на посаду та звільняється з посади керівником апарату відповідного суду за поданням судді.

Помічник судді призначається на посаду на час виконання суддею повноважень судді відповідного суду.

Період перебування на посаді помічника судді зараховується до його трудового стажу в галузі права.

Призначення на посаду помічника судді здійснюється без конкурсного відбору на підставі письмового подання судді керівником апарату відповідного суду. У поданні на призначення помічника судді зазначаються: прізвище, ім'я та по батькові, дата народження претендента, громадянство, займана на час подання посада, посада на яку рекомендується претендент, володіння державною мовою. До подання додаються особиста заява претендента та інші документи, передбачені законодавством про державну службу. Претенденту на посаду помічника судді за поданням судді може встановлюватись випробовування в порядку, визначеному Законом України "Про державну службу".

Для осіб, які претендують на посаду помічника судді, може проводитися стажування з метою набуття ними практичного досвіду, перевірки професійного рівня і ділових якостей цих осіб.

Просимо надсилати резюме на електронну пошту Галицького районного суду м.Львова inbox@gl.lv.court.gov.ua

За додатковою інформацією просимо звертатися за ном. тел.261-38-38