flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 липня відбувся практичний тренінг для суддів-спікерів та працівників пресслужб судів.

21 липня 2021, 14:21

«Як працювати зі ЗМІ для утвердження авторитету правосуддя»

 
21 липня відбувся практичний тренінг для суддів-спікерів та працівників пресслужб судів.
 
Було обговорено актуальні питання в роботі пресслужб та журналістів, а саме: хто такі журналісти? В чому полягає їх робота? Що таке редакційне завдання? Як не варто спілкуватися з журналістами? Хто такі «псевдожурналісти»? Які больові точки у роботі з представниками ЗМІ?
 
Судді-спікери та прессекретарі були задіяні у практикумі щодо надання коментарів журналістам на камеру. Тренери відвели 30 секунд для надання влучного коментаря щодо реальних судових рішень. Переглянувши результат, працівники визначили основні помилки, що трапляються під час надання інтерв‘ю.
 
Тренерами виступили : Ксенія Дітчук, експертка зі стратегічних комунікацій та Ярослав Жукровський, телерадіоведучий.
 
Тренінг реалізований в межах проєкту «Судді суддям: сервісно орієнтовані суди на заході України» Центр політико-правових реформ, Центром міжнародної правової співпраці (CILC), Школа права УКУ / UCU Law School за фінансування Посольства Королівства Нідерландів в Україні.
Наш суд (в особі Неофіти Олени та Берези Павла) виступив одним з ініціаторів даного заходу разом із Восьмим апеляційним адміністративним судом (в особі Уляни Уніят) та Червоноградським міським судом Львівської області (в особі Уляни Терех).

Дякуємо усім за участь та до нових зустрічей!