flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду

20 грудня 2022, 10:52

У Галицькому районному суді м. Львова  відбулася урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду. Голова суду Ірина Волоско, висловила щирі вітання та слова підтримки суддям та працівникам апарату суду. Адже апарат суду та судді виконують значний обсяг роботи, працюючи в умовах військового стану, нестабільного енергозабезпечення, стресових ситуацій. Побажала усім міцного здоров’я, миру, добра та скорішої перемоги. Також до привітань долучились в.о. керівника апарату Ольга Скрипка та судді:  Наталія Зубачик та Олег Юрків.

Оголосила список заохочуваних нагород  з нагоди свята.

За сумлінне виконання службових обовязків, високий професіоналізи та з нагоди професійного свята - Дня працівників суду, нагороджено грамотою Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області: Христину Скрутень  - секретаря судового засідання, Яну Забродоцьку – секретаря судового засідання

Відзначено грамотою від голови суду за сумлінне виконання службових обовязків, високий професіоналізм : Оксану Карваш – помічника судді, Олену Цибулько – секретаря судового засідання.

З нагоди свята, у суді уже вдруге проведено ряд конкурсів в наступних номінаціях:

-           «Найращий помічник судді - 2022»,

-           Найкращий секретар судового засідання - 2022».

-           «Найкращий працівник канцелярії - 2022»

-           «Найпозитивніший працівник суду - 2022»

 Найкращим помічником судді у 2022 році -  обрано Світлану Мойсевич, найкращим секретарем судового засідання – Ростислава Кухара,  найкращим працівником  канцелярії суду – Ірину Сливку та найпозитивнішим працівником суду – Данила Решетова.

На завершення наради голова суду подякувала усім за роботу та побажала мирного усім неба.