flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 січня 2015 року в Галицькому районному суді м. Львова відбулися збори суддів з участю працівників апарату суду за підсумками роботи за 2014 рік

16 січня 2015, 09:30

14 січня 2015 року в Галицькому районному суді м. Львова відбулися збори суддів з участю працівників апарату суду за підсумками роботи за 2014 рік щодо розгляду цивільних, кримінальних та адміністративних справ, справ про адміністративні правопорушення, про дотримання виконавської і трудової дисципліни та про стан виконання планів на ІІ півріччя 2014 року.

Головою суду висвітлено аналіз стану здійснення правосуддя в Галицькому районному суді м. Львова за 2014 рік.

Секретарі канцелярій суду доповіли про проблемні питання кожної канцелярії та шляхи їх подолання, доповіли про хід подання статистичних звітів до ТУ ДСА України в Львівській області.

Окрему увагу приділено показникам якості роботи суду, підставам скасування та змінення рішень суду апеляційною та касаційною інстанціями за 2014 рік.        

Головний спеціаліст з інформаційних технологій доповів про стан надсилання суддями судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Заступник керівника апарату довела до відома працівників апарату та суддів про суттєві зміни в Положенні про автоматизовану систему документообігу суду в т.ч. щодо інформації, яка враховується та використовується при автоматичному розподілі судових справ; про те, що не підлягають автоматичному розподілу справи, які надійшли до місцевого суду для вирішення питання про їх об’єднання в порядку, визначеному ч.2 ст. 334 КПК України; у разі роз'єднання (виділення) судових справ виділена в окреме провадження судова справа не підлягає автоматичному розподілу, реєструється як така, що надійшла вперше, та передається судді, яким ухвалено рішення про роз'єднання кількох поєднаних в одному провадженні вимог у самостійні провадження чи виділення в окреме провадження; результатом автоматичного розподілу судових справ є довідка про автоматичний розподіл судових справ між суддями відповідного суду (далі - довідка). Довідка автоматично створюється автоматизованою системою. Довідка роздруковується та долучається до справи (провадження); учасникам судового процесу надається інформація щодо дати надходження судової справи до суду, єдиного унікального номера судової справи, номера провадження, прізвища учасників процесу, дати та часу призначення судової справи до розгляду, місця проведення судового засідання, дати розгляду судової справи, а також інформація про надходження апеляційних чи касаційних скарг, заяв про перегляд судових рішень за нововиявленими обставинами, заяв про перегляд судових рішень Верховним Судом України та їх розгляду та ін.