flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оглядова екскурсія майбутніх юристів по Галицькому районному суді м. Львова

19 жовтня 2023, 14:26

До Галицького районного суду м. Львова завітали студенти 4 курсу Інституту права  Львівського державного університету внутрішніх справ разом з доценткою кафедри цивільно-правових дисциплін Альоною Дутко, гостей зустріла в.о. керівника апарату Ольга Скрипка, яка провела ознайомчу екскурсію та розповіла про роботу суду.

Далі майбутні юристи відвідали судові засідання під головуванням суддів Ірини Волоско та Христини Мисько. Під час одного із них студенти мали змогу спостерігати за розглядом в режимі відеоконференції.

Студентів ознайомили з роботою суддів та працівників апарату, порядком звернення до суду, порядком проведення судового розгляду в тому числі із застосуванням режиму відеоконференції, перевагами електронного судочинства. Розглядались також питання особливостей розгляду справ суддями одноособово, колегією суддів та судом присяжних.                                                      

Наприкінці зустрічі студенти та їх викладач подякували працівникам суду за організацію проведеного заходу, який дав змогу в реаліях побачити роботу всього суду.             

В свою чергу керівництво суду запропонувало організовувати подібні заходи і в майбутньому для підвищення юридичної обізнаності підростаючого покоління та побажали студентам успіхів у навчанні.