flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

03 лютого 2015 року Галицьким районним судом м. Львова затверджені угоди про визнання винуватості, укладені між прокурором та особами жіночої статі М. та Я., які обвинувачувалися у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.303 КК України

09 лютого 2015, 10:30

03 лютого 2015 року Галицьким районним судом м. Львова затверджені угоди про визнання винуватості, укладені між прокурором та особами жіночої статі М. та Я., які обвинувачувалися у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.303 КК України, а саме сутенерство щодо декількох осіб, за попередньою змовою групою осіб.

Обвинувачені беззастережно визнали обвинувачення в повному обсязі підозри.

Враховуючи характер і ступінь тяжкості вчиненого, сторони узгодили покарання у виді 4 років позбавлення волі щодо кожної обвинуваченої.

Враховуючи не відбуту частину покарання за попереднім вироком засудженої М., на підставі ст.71 КК України частково приєднано та остаточно призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі. Засуджену Я. на підставі ст.75 КК України звільнено від відбуття призначеного покарання із випробуванням та встановлено іспитовий термі 1 рік 6 місяців.