flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оглядова екскурсія майбутніх юристів в Галицькому районному суді м. Львова

22 березня 2024, 09:50

21 березня 2024 року студенти юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка відвідали Галицький районний суд міста Львова.

Здобувачів вищої освіти зустріли керівник апарату Ольга Скрипка та консультант суду Ірина Сливка та провели для майбутніх юристів оглядову екскурсію.

Студентів ознайомили з роботою суддів та працівників апарату, порядком звернення до суду, порядком проведення судового розгляду в тому числі із застосуванням режиму відеоконференції, перевагами електронного судочинства. Розглядались також питання особливостей розгляду справ суддями одноособово, колегією суддів та судом присяжних.

Також студенти дізнались чимало про роботу секретаря судового засідання, з’ясували особливості фіксування процесу, порядок виклику осіб до суду, правила формування та оформлення судових справ та ін..

Далі майбутні юристи відвідали судові засідання під головуванням судді Наталії Зубачик.

Наприкінці зустрічі студенти подякували працівникам суду за організацію проведеного заходу, який дав змогу в реаліях побачити роботу всього суду.             

В свою чергу керівництво суду запропонувало організовувати подібні заходи і в майбутньому для підвищення юридичної обізнаності підростаючого покоління та побажали студентам успіхів у навчанні.