flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено конкурс на зайняття вакантних посад секретаря суду та судового розпорядника та визначено переможців конкурсу

12 травня 2015, 12:30

На засіданні конкурсної комісії Галицького районного суду м. Львова було визначено результати конкурсу на зайняття вакантних посад секретаря суду та судового розпорядника та визначено переможців конкурсу.

Впродовж місяця, а саме: з 30 березня по 30 квітня 2015 року були прийняті заяви про участь у конкурсі від 18 кандидатів (1 кандидат відмовився від участі в конкурсі).

Відповідно до рішення конкурсної комісії суду усі кандидати були допущені до участі у конкурсі.

Кандидатам проведено іспит за попередньо складеними за встановленою формою та затвердженими головою конкурсної комісії екзаменаційними білетами. Кожен білет містив п'ять питань: по одному питанню на перевірку знання Конституції України, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та по два питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень Галицького районного суду м. Львова та посади державного службовця, на заміщення якої проводиться конкурс.

Конкурсною комісією на підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, визнано такими, що успішно його склали 11 осіб. Рекомендовано керівнику апарату Галицького районного суду м. Львова для призначення на посаду секретаря суду та судового розпорядника по 1 особі. 9 осіб рекомендовані до кадрового резерву Галицького районного суду м. Львова для заміщення вакантних посад державних службовців.