flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

08 червня 2015 року відбувся візит делегації, метою якого було ознайомлення із судовою системою України, діяльністю судів першої інстанції, обговорення проблем судочинства та судової реформи в Україні, роботою регіонального відділення НШСУ.

09 червня 2015, 13:00

08 червня 2015 року делегація у складі судді апеляційного суду провінції Манітоба Фредою Стіл (Канада), директора з юридичних та освітніх питань Національного суддівського інституту Канади Дональд Чіассон, менеджера канадсько-українського проекту “Освіта суддів  - для економічного розвитку в Україні”  Ігор Осика, та координатора проекту “Освіта суддів - для економічного розвитку в Україні” Олександра Баранюк відвідала Галицький районний суд м. Львова.

Метою візиту було ознайомлення із судовою системою України, діяльністю судів першої інстанції, обговорення проблем судочинства та судової реформи в Україні, роботою  регіонального відділення НШСУ.

Голова суду Ірина Волоско, заступник голови суду Віталій  Стрельбицький, суддя та член Ради суддів України Олег Юрків розповіли про організацію роботи в суді, категорії справ, що розглядаються судом та поділилися із колегою з Канади проблемними питаннями, які виникають в роботі суду. Під час зустрічі було обговорено і перспективи реалізації новел законодавства, що виникають в контексті Закону України “Про судоустрій та статус суддів”. Делегація також відвідала зали судових засідань Галицького районного суду м. Львова та були присутні на розгляді кримінального провадження.