flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 липня 2015 року слідчим суддею Галицького районного суду м. Львова обрано запобіжний захід особі, яка будучи в силу службового становища уповноваженого на вчинення дій, пов’язаних з митним оформленням та митним контролем переміщуваних через митний корд

16 липня 2015, 19:00

15 липня 2015 року слідчим суддею Галицького районного суду м. Львова обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою особі, яка маючи спеціальне звання, будучи державним службовцем, здійснюючи функції представника влади та службової особи, будучи в силу службового становища уповноваженого на вчинення дій, пов’язаних з митним оформленням та митним контролем переміщуваних через митний кордон України товарів, неодноразово одержувала неправомірну вигоду за вчинення дій з використанням наданої їй влади та службового становища.

З урахуванням обставин кримінального правопорушення, в якому обґрунтовано підозрюється  дана особа, яка є державним службовцем України, що віднесене кримінальним законом до категорії корупційних злочинів (відповідно до примітки ст. 45 КК України та пп. «б» п. 1 ч. 2 Прикінцевих положень Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України»), наслідків кримінального правопорушення для громадянського суспільства у разі доведеності її вини, майнового та сімейного стану, можливості настання ризиків, пов’язаних із перешкоджанням здійсненню кримінального провадження, слідчий суддя прийшов до переконання, що для визначення розміру застави слід виходити із виключності випадку та застосувати більший розмір ніж вісімдесят мінімальних заробітних плат, а саме 410 мінімальних заробітних плат, що становить 499380 (чотириста дев’яносто дев’ять тисяч триста вісімдесят) гривень.