flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський міжнародний інститут соціології, незалежна дослідницька організація, за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» у співпраці з ДСА України провели опитування працівників апарату суду

15 жовтня 2015, 09:30

Київський міжнародний інститут соціології, незалежна дослідницька організація, за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» у співпраці з ДСА України провели опитування працівників апарату Галицького районного суду м. Львова.

Метою опитування є вдосконалення судового адміністрування в Україні та становлення професії судового адміністратора, вивчення мотивації та потреб у професійному розвитку працівників апарату суду, а також вдосконалення існуючих та розробки нових навчальних програм з питань судового адміністрування.

Дане опитування було проведено у формі особистого інтерв’ю. Опитувальник розроблено Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя» у співпраці з ДСА України та представниками з числа працівників апаратів судів.