flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 травня 2016 року голова суду Ірина Волоско відвідала Міжнародну науково-практичну конференцію на тему: "25 років господарським судам України: шлях європейської інтеграції", яка відбулася у Львівському національному університеті ім. І.Франка

20 травня 2016, 17:00

20 травня 2016 року голова суду Ірина Волоско відвідала Міжнародну науково-практичну конференцію на тему: "25 років господарським судам України: шлях європейської інтеграції", яка відбулася у Львівському національному університеті ім. І.Франка.

Участь у конференції також взяли керівники Вищого господарського суду України, народні депутати України, судді господарських, адміністративних та загальних судів, науковці, адвокати, а також фахівці у галузі права з Республіки Польща.

Учасники обговорили такі питання як реформування судової системи України, розвиток господарського процесуального законодавства, місце господарського судочинства в умовах гармонізації законодавства України з правом Європейського Союзу. Подискутували і на тему: "Господарські суди в Україні: минуле і майбутнє очима адвоката" та поговорили про покращення ефективності виконання судових рішень у господарських правовідносинах та право на справедливий суд осіб з обмеженими можливостями.