flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

01 червня 2016 р. суддя Людмила Фролова відвідала семінар для суддів місцевих загальних судів з медичного права «Права людини у сфері охорони здоров'я: міжнародні стандарти та національний регламент»

02 червня 2016, 16:30

01 червня 2016 р. суддя Людмила Фролова відвідала семінар для суддів місцевих загальних судів з медичного права «Права людини у сфері охорони здоров'я: міжнародні стандарти та національний регламент».

У заході взяли участь у якості експертів: Ірина Сенюта, к.ю.н., доцент, завідувач кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, яка провела сесії на тему: «Законодавче забезпечення системи охорони здоров'я в Україні: загальний огляд. Захист персональних даних» та «Права людини у сфері охорони здоров'я: особливості реалізації та механізми захисту. Договірна і делікатна відповідальність у сфері охорони здоров'я». Також Вікторія Бучківська, суддя Стрийського міськрайонного суду, яка окреслила проблематику на тему «Міжнародно-правові механізми і стандарти в галузі охорони здоров’я і прав людини. Практика Європейського суду з прав людини у сфері охорони здоров’я» та Зоряна Кошулинська, судовий експерт-психолог, яка розкрила тематику «Відшкодування моральної (немайнової) шкоди: особливості здійснення судово-психологічної експертизи».

Суддя Людмила Фролова зауважила, що захід був проведений надзвичайно компетентно та цікаво!