flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Галицьким районним судом м. Львова обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою п’ятьом особам, які підозрюються у замаху на умисне вбивство львівського бізнесмена

30 вересня 2016, 17:30

Галицьким районним судом м. Львова обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою п’ятьом особам, які підозрюються у замаху на умисне вбивство львівського бізнесмена.

Чотирьом затриманим (виконавцям) оголошено про підозру в умисному вбивстві двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб за ознаками злочину, передбаченого п.п. 1,5, п.12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Ще одній особі (замовнику) повідомлено про підозру у вчиненні на замовлення умисного вбивства двох і більше осіб, способом небезпечним для життя багатьох людей, за попередньою змовою групою осіб за п.п. 1,5, п.11, п.12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Керуючись до ч. 4 ст. 183 КПК України, яка зазначає, що слідчий суддя, суд при постановленні ухвали про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, враховуючи підстави та обставини, передбачені статтями 177 та 178 цього Кодексу, має право не визначати розмір застави у кримінальному провадженні щодо злочину, який спричинив загибель людей, розмір застави не визначався.