flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на зайняття вакантних посад Галицького районного суду м. Львова

18 листопада 2016, 16:40

17 листопада 2016 року в Галицькому районному суді м. Львова вже вдруге проведено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» секретаря судового засідання та секретаря суду.

Відповідно до  Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 процедура проведення конкурсу передбачала проходження його у два етапи.

Так, конкурсною комісією було організовано проходження автоматизованого електронного тестування, метою якого було визначення рівня знань законодавства, а саме: Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та спеціального законодавства всіма кандидатами на вакантні посади. Питання для кожного учасника тестування обиралися автоматично з загального переліку питань. Загалом кандидат повинен був відповісти на 40 тестових питань, кожне з яких передбачало чотири варіанти відповіді, і тільки один варіант був правильним. Загальний час тестування становив не більш ніж 40 хвилин. Після закінчення часу, відведеного на складення тестування, програмним забезпеченням автоматично було визначено його результати. Слід зазначити, що усі кандидати успішно склали тестування.


 

Другий етап конкурсу відбувся шляхом співбесіди конкурсної комісії з кандидатами на заміщення вакантних посад державної служби. Співбесіда проводилася з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків. Під час співбесіди було оцінено вимоги, які не були враховані на попередньому етапі конкурсу.


 

За результатами підсумкового рейтингу було визначено переможців конкурсу та других за результатом конкурсу кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» апарату суду.

Результат конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання Галицького районного суду м. Львова

Прізвище, ім’я та по батькові кандидата

Посада

Кількість набраних балів

Результати конкурсу

Рибак Наталія Іванівна

секретар судового засідання

3,9

Переможець конкурсу

Тарапацький Т.О.

3,8

Другий за результатами конкурсу кандидат

Брич Д.В.

3,7

-------

Мазур О.В.

3

-------

Шеремета Г.В.

2,5

-------

Аніловська-Буалю  Р.В.

2,2

-------

Результат конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря суду Галицького районного суду м. Львова.

Прізвище, ім’я та по батькові кандидата

Посада

Кількість набраних балів

Результати конкурсу

Цюпак В.І.

 

секретар суду

4

Переможець конкурсу

Брич Д.В.

3,9

Другий за результатами конкурсу кандидат

Шеремета Г.В.

2,9

-------

Янощук Я.О.

2,8

-------