flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 – 17 березня 2017 року Скочиляс Ірина проходить підготовку помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України

14 березня 2017, 16:30

 

13 – 17 березня 2017 року Скочиляс Ірина проходить підготовку помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів у Львівському регіональному відділенні Національної школи суддів України.

Для проведення підготовки запрошено суддів Роксолану Качур, Павла Едера, Христину Гладишеву, Ростислава Москаля, Володимира Павліва, Ганну Шендрікову та спеціалістів інших галузей – головного спеціаліста зі зв’язків із громадськістю та пресою Львівського окружного адміністративного суду Христину Кріль, яка зосередить увагу помічників суддів на основах антикорупційного законодавства;  доцента кафедри теорії та філософії права юридичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка Тамару Дудаш; експерта з питань доступності людей з інвалідністю до суду Фонду “Право і демократія” Михайла Васюту, який проведе інтерактивну лекцію на тему комунікативно-психологічної взаємодії працівників судів із людьми з інвалідністю; інструктора з першої медичної допомоги Івана Павлишина.

Пізнавальним та корисним буде одноденний курс із психології, який проведуть психологи центру “Жіночі перспективи” Світланою Бєляєвою та Оленою Кальбус. Упродовж курсу помічники суддів навчаться запобігати стресу, професійному вигоранню та набудуть навичок правильного керування особистим часом.