flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

24.04.2017 року Галицьким районним судом м. Львова, обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років

27 квітня 2017, 16:00

Найближчі вісім років обвинувачені «Б» та «А» перебуватимуть за гратами – саме таким обвинувальним вироком ухваленим 24.04.2017 року Галицьким районним судом м. Львова, обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років.

Зокрема вказані особи обвинувачувались у тому, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою групою осіб, перебуваючи в під’їзді будинку №5, який розташований на пл. Святого Теодора у м. Львові, маючи умисел на викрадення чужого майна, з корисливих мотивів, з метою протиправного збагачення, вчинили напад на потерпілого «Г», під час якого нанесли удари руками та ногами по голові та руках потерпілого, внаслідок чого спричинили йому згідно висновку судово-медичної експертизи - струс головного мозку, рану, садну та множинні синці на голові, садна на правій кисті, що відносяться до легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров’я, після чого обвинувачені заволоділи мобільним телефоном потерпілого марки «Нокіа», сім-картою мобільного оператора «Київстар», на рахунку якої знаходились грошові кошти в сумі 90,00 грн., із сім-картою мобільного оператора «Київстар», на рахунку якої знаходились грошові кошти в сумі 50,00 грн., спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 1200,00 грн.