flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В провадженні Галицького районного суду м. Львова перебуває кримінальне провадження відносно начальника Головного управління ДМС України у Львівській області, який обвинувачується за ч.3 ст.27, ч.3 ст.368 КК України

26 травня 2017, 11:30

    В провадженні Галицького районного суду м. Львова перебуває кримінальне провадження відносно начальника Головного управління ДМС України у Львівській області, який обвинувачується за ч.3 ст.27, ч.3 ст.368 КК України.

    24.05.2017 року, в межах розгляду даного кримінального провадження,  обвинуваченого відсторонено від посади  - начальник Головного управління ДМС України у Львівській області, строком на два місяці.

    Згідно з ч. ч. 1, 2 ст.154 КПК України відсторонення від посади може бути здійснено щодо особи, яка підозрюється або обвинувачується у вчиненні злочину середньої тяжкості, тяжкого чи особливо тяжкого злочину, і незалежно від тяжкості злочину - щодо особи, яка є службовою особою правоохоронного органу; відсторонення від посади здійснюється на підставі рішення слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження на строк не більше двох місяців.