flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Галицького районного суду м. Львова Христина Мисько та Катерина Котельва беруть участь у регіональному форумі “Правовладдя і суспільство”

15 листопада 2017, 13:00

Сьогодні судді Галицького районного суду м. Львова Христина Мисько та Катерина Котельва беруть участь у регіональному форумі “Правовладдя і суспільство”, який проходить у Великій сесійній залі Львівської обласної ради.

 

Мета заходу – підвищення обізнаності громадян і професійної спільноти щодо змісту судової реформи загалом та окремих її аспектів.

У межах форуму учасникам представлено українське видання “Мірило правосуддя” – переклад англомовного тексту “Rule of Law Checklist”, затвердженого Веніціанською комісією на 106 пленарній сесії 11-12 березня 2016 року. Крім того, обговорюються конституційні аспекти судової реформи, а також результати проведених на замовлення Програми USAID “Нове правосуддя” влітку 2017 року опитувань громадян, суддів та правників-учасників судових проваджень щодо судової реформи.

Зазначимо, захід організовує Програма USAID з  реформування сектору юстиції “Нове правосуддя” спільно з Львівською обласною радою та Територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області.