flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Ірина Волоско взяла участь у спеціальній підготовці кандидатів на посаду судді

27 березня 2018, 13:00

26 березня 2018 року у місті Львові розпочали навчання кандидати на посаду судді - 80 помічників суддів, які мають стаж роботи щонайменше три роки.

Програма спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді підготовлена відповідно до національних та міжнародних стандартів суддівської освіти. У перший день навчання спеціальної підготовки кандидати в межах трьох груп пройшли тренінги на теми «Основоположні принципи права та права людини. Верховенство права та права людини у світлі Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини при здійснені правосуддя» та «Управління залою судового засідання».

Впродовж останніх років Національна школа суддів України постійно працює над вдосконаленням методик викладання і сама ідея Школи в тому, що основними критеріями формування викладацького складу є професіоналізм, досвідченість, авторитет, володіння знаннями та досвідом у сфері обраної тематики та навичками викладацької діяльності, уміння застосовувати методики інтерактивного навчання. Тому викладацький склад Національної школи суддів України представляють судді у відставці та діючі судді І та ІІ інстанції, зокрема і голова Галицького районного суду м. Львова Ірина Волоско.

 

 

«Якщо ви володієте знанням, дайте іншим

запалити від нього свої світильники.»
Т. Фулпер