flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Галицького суду Львова завітав до вихованців Навчально-реабілітаційного центру “Мрія”

04 квітня 2018, 11:00

 

Дізнавшись про те, що Соціальна ініціативна місія  “Центру Опіки Сиріт” ЛА УГКЦ створює можливості для людей, які бажають допомогти дітям - сиротам, колектив Галицького суду також вирішив залучитись до творення добра для діток, які цього потребують.

Зокрема, 29 березня працівники суду завітали до Навчально-реабілітаційного центру “Мрія”, який знаходиться на вул. Лисенка, 53 у Львові та взяли участь у кулінарному гуртку «Казанок».  Метою “Казанка” є навчити дітей готувати різноманітні смачні страви, які вони зможуть самостійно приготувати у повсякденному житті. Тож ми із завзяттям підійшли до організації кулінарного майстер-класу.

Під час проведеного разом часу, на кухні не тільки роздавались смачні аромати, а й панувала дружня та тепла атмосфера, діти розповідали свої життєві історії та плани на майбутнє. Ми ділились своїми секретами і навичками приготування смачних страв та цікавим досвідом. Однак, найважливішим нашим завданням було подарувати дітям увагу та щире спілкування.

За приємною бесідою і продуктивною працею час промайнув дуже швидко. Діти тішили нас своєю відкритістю, щирістю спілкування, позитивною енергією та дитячим теплом. 

Згодом, у веселій дружній компанії, вихованці закладу з радістю ласували власноруч приготованими смаколиками.

 

 

продукти для приготування були придбані за кошти,

зібрані працівниками суду на благодійність