flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу головного спеціаліста з інформаційних технологій

05 травня 2018, 14:00

З 05 травня 2018 року в Галицькому районному суді м. Львова вакантною стала посада головного спеціаліста з інформаційних технологій.

До 18 травня 2018 року розглянемо питання переводу на посаду, відповідно до стаття 41 Закону України «Про державну службу».

Державний службовець з урахуванням його професійної підготовки та професійної компетентності може бути переведений без обов’язкового проведення конкурсу:
             1) на іншу рівнозначну або нижчу вакантну посаду в тому самому державному органі, у тому числі в іншій місцевості (в іншому населеному пункті), - за рішенням керівника державної служби;
             2) на рівнозначну або нижчу вакантну посаду в іншому державному органі, у тому числі в іншій місцевості (в іншому населеному пункті), - за рішенням керівника державної служби в державному органі, з якого переводиться державний службовець, та керівника державної служби в державному органі, до якого переводиться державний службовець.

 

Зацікавленим кандидатам пропонуємо звертатися за телефоном 032-261-38-55 або за адресою: м. Львів, вул.Чоловського, 2, каб.№10.