flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату суду Ольга Скрипка відвідує семінар

07 червня 2018, 13:30

6 та 7 червня 2018 року в місті Чернівцях місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апаратів окружних адміністративних, господарських та місцевих судів на тему: «Актуальні та проблемні питання ведення військового обліку в судах».

Метою заходу є удосконалення  теоретичних  знань, навиків працівників, відповідальних за військовий облік призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та  воєнного часу,  щодо виконання вимог нормативних  документів.

Відкриваючи семінар, директор Чернівецького регіонального відділення, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України, суддя у відставці  Анатолій Огородник звернув увагу на актуальність теми заходу та ознайомив із регламентом.

Вітальними промовами до учасників семінару звернулись заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області Павло Тюфтій, начальник відділу військового обліку та бронювання мобілізаційного управління Головного управління з питань персоналу  Генерального штабу Збройних Сил України Олександр Правдивець, головний спеціаліст з питань безпеки та мобілізаційної Державної судової адміністрації України Сергій Каземіров, головний спеціаліст з питань комплексної системи захисту інформації Державної судової адміністрації України Юрій  Науменко, начальник відділу військового обліку та бронювання Чернівецького обласного військового комісаріату  Олександр Бриль.

Викладачі звернули увагу на актуальність  цього семінару та висловили  вдячність слухачам за їхню готовність здобувати нові професійні знання.

Розпочав семінар представник Генерального штабу Збройних Сил України Олександр Правдивець, який зосередив увагу  слухачів на вимогах законодавчих та нормативно–правових актів з питань оборонної та мобілізаційної роботи.

 

 

Про основи мобілізаційної підготовки та мобілізації в органах судової влади розповість Сергій Каземіров.

Головний спеціаліст з питань комплексної системи захисту інформації  Державної судової адміністрації України Юрій Науменко ознайомив із звітами про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з переліками посад і професій за 2017 рік.

Питання щодо інформаційної безпеки в Україні, основні законодавчі та нормативні документи з інформаційної безпеки та їх вимоги щодо інформації розкрив Олександр Правдивець .

Програмою  семінару  передбачено  розгляд  актуальних  питань щодо повноважень органів військового управління стосовно керівництва та контролю за станом оборонної та мобілізаційної роботи.

Під час семінару слухачі вироблять єдиний підхід та розуміння у вирішенні питань військового обліку призовників, військовозобов’язаних і бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та військового часу.

Після закінчення заходу учасники  семінару  поділяться враженнями та висловлять свої побажання та пропозиції.

 

 

Джерело - Національна школа суддів України