flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

06 листопада 2013 року учасники семінару "Забезпечення захисту потерпілих та свідків у кримінальних справах про торгівлю людьми в Україні" відвідали Галицький районий суд м.Львова

07 листопада 2013, 11:00

Семінар

«Забезпечення захисту потерпілих та свідків у кримінальних справах про торгівлю людьми в Україні »

6 листопада 2013 року у Львівському регіональному відділенні національної школи суддів України  відбувся семінар на тему « Забезпечення захисту потерпілих та свідків у кримінальних справах про торгівлю людьми в Україні» Участь в семінарі прийняли судді та керівники апаратів судів Волинської, Житомирської, Закарпатської, Івано – Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької областей України. З доповідями виступили заступник координатора програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні п. О.М.Горбунова, експерт Представництва МОМ в Україні п. В.В.Касько, професор кафедри підтримки державного обвинувачення та нагляду за виконанням судових рішень у кримінальних справах Національної академії прокуратури України п. А.М.Орлеан.

 

Доповідь заступника координатора програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні п. О.М.Горбунової

 

 

            Практична робота, із використанням обладнання для проведення поза візуального опитування свідків та потерпілих, в приміщенні залу судових засідань Галицького районного суду м. Львова. Доповідач-експерт Представництва МОМ в Україні п.В.В.Касько.