flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівника апарату суду Олену Рут залучено для участі у семінарі в якості викладача

12 квітня 2019, 17:00

09 квітня 2019 року в приміщенні Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській

області відбувся семінар для керівників апаратів місцевих судів м. Львова та Львівської області на тему «Забезпечення безперервної

діяльності та готовності суду до надзвичайних ситуацій».

Семінар відбувався на базі Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України.

 

     

Викладачами семінару були заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник, керівник апарату Галицького районного суду міста Львова Олена Рут, керівник апарату Миколаївського районного суду Львівської області Мар’яна Дмитречко та провідний спеціаліст ЛРВ НШСУ Тарас Лопушинський. Вказані особи є сертифікованими тренерами за результатами проходження тренінгу для тренерів з питань готовності до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду, організований та проведений Державною судовою адміністрацією України спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

   Під час семінару обговорено Типовий план забезпечення безперервної діяльності суду та Методичні рекомендації щодо безпеки в надзвичайних ситуаціях, розроблені Державною судовою адміністрацією України у співпраці з канадськими експертами, виконано практичне завдання щодо визначення основних функцій суду, які необхідні для виконання місії суду. Також постійно наголошувалось, що важливо бути готовими і діяти «на випередження», а не інтуїтивно.