flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічник судді взяла участь у навчанні на тему: «Цивільний процесуальний кодекс України: нові тенденції та особливості застосування»

19 квітня 2019, 10:40

18 квітня 2019 року помічник судді Ірина Скочиляс взяла участь у семінарі для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему: «Цивільний процесуальний кодекс України: нові тенденції та особливості застосування».

В.о. директора Львівського регіонального відділення Галина Манюк у вітальній промові зазначила важливість своєчасного опрацювання законодавчих змін у системі правосуддя та їх застосування в судовій практиці, ознайомила учасників семінару із регламентом заходу та представила викладачів – фахівців цивільного судочинства.

Суддею Львівського апеляційного суду у відставці Тетяною Гірник висвітлено мету семінару – розглянути новели у цивільному процесі та обговорено питання учасників процесу у цивільному судочинстві. Суддя Кам’янка – Бузького районного суду Львівської області Тарас Котормус звернув увагу на питання щодо забезпечення доказів та особливості доказування в позовному провадженні. Суддею Буського районного суду Львівської області Ганною Шендріковою з помічниками суддів проведено практичне завдання з використанням фліпчартів з підготовки процесуальних документів.