flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід чоловіку, який підозрюється у вбивстві дружини

07 серпня 2019, 12:36

   02 серпня 2019 року Галицьким районним судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без альтернативи внесення застави підозрюваному у вчиненні умисного вбивства.

   Відповідно до клопотання особа підозрюється у тому, що 30.07.2019 р. приблизно о 18 год. перебуваючи у приміщенні житлового будинку у Жидачівському районі Львівської області, знаходився у стані алкогольного сп’яніння та  керуючись раптово виниклим умислом спрямованим на позбавлення життя своєї дружини, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, підійшов до крісла, на якому вона сиділа та використовуючи господарсько-побутовий ніж, який  схопив зі стола та утримував в правій руці, умисно наніс один удар в область грудної клітки потерпілої, чим спричинив останній тілесні ушкодження у вигляді колото-різаного поранення в ділянку передньої поверхні грудної клітки зліва, внаслідок чого наступила смерть потерпілої.

   Підозрюваному у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Підготувала помічник судді  

М.Ф.Домашовець