flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строк тримання під вартою чоловіку, який намагався вбити свою дружину

12 серпня 2019, 15:30

   12 серпня 2019 року Галицьким районним судом Львова продовжено строк тримання під вартою чоловіку, який намагався вбити свою дружину.

   Нагадуємо, що у Червоноградський відділ поліції 10 травня 2018 року близько 14.30 год. надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на проспекті Шевченка у м. Червонограді перебуває чоловік зі слідами крові на руках та одязі.

   «Виїхавши на місце події, правоохоронці попередньо встановили, що зловмисник, 42-річний місцевий мешканець, у якого були непрості стосунки з колишньою дружиною, прийшов в орендоване нею помешкання та вчинив сварку. Під час конфлікту чоловік накинувся на жінку з ножем та заподіяв їй тілесні ушкодження», - йшлося у повідомленні.

   Жінка, жителька м. Червоноград, була госпіталізована у хірургічне відділення. Медики діагностували у неї множинні колото-різані та проникаючі поранення.

   Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч. 2 ст. 15 – ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

   Дане рішення колегією суддів було прийняте з огляду даних про особу обвинуваченого, який не має міцних соціальних зв’язків та законних джерел заробітку, його процесуальну поведінку, а також те, що у разі визнання винуватим загрожує покарання у виді позбавлення волі понад 10 років і це може стимулювати обвинуваченого до втечі. Все зазначене в сукупності підтверджує ризик переховування від суду.

Підготувала помічник судді      

Панасюк К.Т.