flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом отримано остаточні результати опитувань громадян - учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівщини

14 серпня 2019, 12:30

13 серпня 2019 року Регіональним громадським благодійним фондом «Право і Демократія» було проведено круглий стіл, на якому було презентовано результати опитувань громадян - учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської області з використанням карток громадянського звітування (КГЗ).

Захід відкрили Голова правління Фонду «Право і Демократія» Андрій Бурий, Начальник територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека, Радник з питань роботи з громадянським суспільством Програми USAID «Нове правосуддя» Валентина Мудрік.

     

 

Керівником проекту Михайлом Васютою було презентовано результати опитувань, які проведені у 33-х судах Львівської області - загальна оцінка якості роботи яких становить 4,36 по п’ятибальній системі, яка свідчить про те, що за період проведення останніх досліджень суди не втратили довіри серед учасників судових процесів.


Експерткою Фонду «Право і Демократія» Ольгою Давид були надані рекомендації щодо практичних аспектів та можливості подальшого застосування судами результатів опитувань та їх оприлюднення для громадськості.

Участь у даному заході також взяла керівник апарату Олена Рут, яка поділилася інформацією щодо проведеного опитування у Галицькому суді Львова.

  

 

Учасники заходу відчули себе в ролі соціологів та «намалювали» портрет громадянина-учасника судового процесу. Проаналізувавши анкету, надали свої висновки для покращення зручності та комфортності перебування відвідувачів в суді.

Результати опитування будуть узагальнені та доведені до Вашого відома!