flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу судового розпорядника!

20 вересня 2019, 11:07

З 20 вересня 2019 року в Галицькому районному суді м. Львова вакантною стала посада судового розпорядника.

До 04 жовтня 2019 року розглянемо питання переводу на посаду, відповідно до стаття 41 Закону України «Про державну службу».

Державний службовець з урахуванням його професійної підготовки та професійної компетентності може бути переведений без обов’язкового проведення конкурсу:

1) на іншу рівнозначну або нижчу вакантну посаду в тому самому державному органі, у тому числі в іншій місцевості (в іншому населеному пункті), - за рішенням керівника державної служби;

2) на рівнозначну або нижчу вакантну посаду в іншому державному органі, у тому числі в іншій місцевості (в іншому населеному пункті), - за рішенням керівника державної служби в державному органі, з якого переводиться державний службовець, та керівника державної служби в державному органі, до якого переводиться державний службовець.

Одним із основних обов’язків даної посади є доставка в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

Зацікавленим кандидатам пропонуємо звертатися за телефоном 032-261-38-55 або за адресою: м. Львів, вул.Чоловського, 2, каб.№10.