flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято відставку судді Городецької Людмили Миколаївни

16 жовтня 2019, 11:00

  10 жовтня 2019 року Вища рада правосуддя ухвалила звільнити у відставку Городецьку Людмилу Миколаївну – з посади судді Галицького районного суду м. Львова на підставі заяви  з  її особистої ініціативи.

  Суддя Городецька Людмила Миколаївна має робочий стаж на посаді судді більше ніж 26 років, тому нею була подана заява про відставку, відповідно до  ч. 1 ст. 116 Закону України «Про судоустрій та статус суддів», яка зазначає, що суддя, який має стаж роботи на посаді судді не менше двадцяти років, що визначається відповідно до статті 137 цього Закону, має право подати заяву про відставку.

  Городецька Людмила Миколаївна пропрацювала значну частину свого життя в сфері правосуддя понад 26 років. Початок її суддівської кар’єри розпочався 01 лютого 1993 року, після її обрання на посаду судді Галицького районного суду м. Львова ХІ сесією 1-го  скликання демократичного скликання Львівської обласної ради, на якій працювала до часу прийняття її відставки Вищою радою правосуддя 10 жовтня 2019 року.

  Попри всі труднощі та доволі непростий час, суддя Городецька Людмила Миколаївна завжди залишається взірцем моральності та втіленням справедливості, демонструє високе почуття відповідальності, виваженості у прийнятті рішень.

  Людмила Миколаївна є незалежною, принциповою, толерантною, чесною, об’єктивною, неупередженою при прийнятті рішень, з високим професіоналізмом, вірністю принципу верховенства права, віддана справі, користується авторитетом і повагою у колег та апарату суду.

  В рамках судової реформи суддя  Городецька  Л.М. склала кваліфікаційні іспити.

  Однак, в силу певних особистих обставин, стану здоров’я, наша колега прийняла для себе непросте рішення – піти у відставку.

  Колектив Галицького районного суду м. Львова вдячний Людмилі Миколаївні за професійний підхід до роботи, завжди розуміння складних моментів та величезний життєвий досвід, яким ділиться з молодшими колегами.

  Ми зичимо Людмилі Миколаївні доброго здоров’я, здійснення подальших життєвих планів, гарних мрій і всього самого доброго.

 

                                                          Колектив Галицького районного суду м. Львова