flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Галицького районного суду м. Львова Олег Юрків 15 листопада 2019 року взяв участь у комунікаційному тренінгу для суддів-спікерів

18 листопада 2019, 15:18

Суддя Галицького районного суду м. Львова Олег Юрків 15 листопада 2019 року взяв участь у комунікаційному тренінгу для суддів-спікерів Львівської області на тему: «Основи та практика спілкування з медіа, кризові комунікації», організований Українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи.

З вітальним словом до учасників звернулися голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха та голова Львівського окружного адміністративного суду Андрій Ланкевич, які зазначили, що комунікація є одним із пріоритетних напрямків діяльності суду. Про цілі та завдання тренінгу коротко донесли учасникам директор Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддівських справ Канади Олег Шаков та голова Суду королівської лави провінції Альберта Канади Мері Моро.

Спікером даного тренінгу виступила директорка ГО «Громада. Лабораторія Соціальних Проектів», експертка зі стратегічних комунікацій та PR Арина Сатовська.

Учасники заходу вивчали основні правила спілкування зі ЗМІ: специфіку роботи з різними типами ЗМІ; специфіку різних форматів медіа-заходів (коментар, інтерв’ю, прес-брифінг, прес-конференція, телевізійні формати тощо); коментар на камеру: основні правила вербальної та невербальної комунікації. Розглянули практику коментарів на камеру та практику прес-конференції та взяли участь у практичних вправах.