flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

International Men's Day «Міжнародний чоловічий день»

19 листопада 2019, 16:00

19 листопада 2019 року жіночий колектив Галицького районного суду м. Львова привітав представників сильної статі з «Міжнародним днем чоловіка». Побажали їм міцної сили і удачі, чудових ідей та відваги, безсумнівної мужності і блага, успішної діяльності та благородства, чесних вчинків,  щирості та вірного кохання. 

Нагадуємо, що «Міжнародний день чоловіків» вперше відсвяткували в 1999 році жителі Республіки Тринідад і Тобаго – острівної держави у південній частині Карибського моря, що складається з двох великих островів.Відзначати його почали після пропозиції доктора Джероме Тілуксінгха. Цим днем він хотів підкреслити позитивну роль чоловіків у родині та суспільстві.

19 листопада для святкування «Міжнародного дня чоловіків» обрали не випадково. Адже це був День народження батька доктора, який був для нього гідним прикладом для наслідування. Відтоді за підтримки ООН і ЮНЕСКО свято стало популярним в багатьох країнах світу. Сьогодні його відзначають в більш ніж 60 державах, зокрема в Україні.