flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони Львівщини склали присягу на вірність українському народові

25 листопада 2019, 16:40

  25 листопада 2019 року у Львові відбулися урочистості з нагоди складення присяги співробітниками територіального управління Служби судової охорони у Львівській області (далі – співробітники ТУ ССО у Львівській області).

  До участі у даному заході була запрошена голова Галицького районного суду м. Львова Ірина Волоско, заступники голови Львівської обласної державної адміністрації та міського голови Львова, начальник та заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області та територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, голови судів, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ та директорка Львівського регіонального відділення НШС України.

  За результатами проведення конкурсів на заміщення вакантних посад в ТУ ССО у Львівській області, 39 співробітників призначено на посади. Усі новопризначені пройшли навчання за програмою спеціальної підготовки, склали відповідні заліки та прийняли Присягу. Після проходження стажування на об'єктах системи правосуддя, співробітники розпочнуть безпосередньо несення служби.

  Планується, що вже в грудні цього року під охороною будуть одинадцять судів у місті Львові.