flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарту суду пройшли навчання з пожежної безпеки

28 листопада 2019, 16:50

  26 листопада 2019 року відбулось навчання з питань пожежної безпеки, в рамках реалізації пілотного проекту Консультативної місії Європейського Союзу в Україні по створенню моделі системи охорони судів в адміністративній будівлі за адресою: м. Львів, вул. Чоловського, 2., за участі  працівників Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області, Львівського окружного адміністративного суду, Галицького та Сихівського районних судів м. Львова,  Львівського регіонального  відділення Національної школи суддів України, Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області.

  Метою проведення навчання з питань пожежної безпеки було  формування здатності до створення та впровадження організаційної системи забезпечення пожежної безпеки, підвищення загальних пожежно-технічних знань, навчання правилам пожежної безпеки, прийняття продуктивних рішень у сфері пожежної безпеки, отримання знань та навичок щодо користування первинними засобами пожежогасіння та дій у разі виникнення пожежі.

  Проведення навчання стало завершальним етапом у реалізації заходів щодо облаштування будівлі за адресою: м. Львів, вул. Чоловського, 2, пожежною сигналізацією, системи оповіщення та управління евакуацією людей в разі пожежі та пожежогасіння.