flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Львові відбувся круглий стіл "Судова реформа в Україні: проблеми та перспективи оптимізації місцевих судів"

17 грудня 2019, 14:24

16 грудня 2019 року у м. Львові відбувся круглий стіл «Судова реформа в Україні: проблеми та перспективи

оптимізації судів», який був організований територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області за підтримки Проєкту Європейського Союзу "Право-Justice" для голів та керівників апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області.

Проєкт Європейського Союзу "Право-Justice" сприяє розвитку верховенства права в Україні у відповідності до європейських стандартів та кращого порівнюваного практичного досвіду.

 

 

У даному заході взяли участь Вадим Бутенко – заступник голови Ради суддів України; Анна Адамська-Галлант – міжнародна головна експертка з питань правосуддя, Pravo- Justice; Маркіян Мальський – голова Львівської обласної державної адміністрації; Віктор Дейнека – начальник ТУ ДСА України в Львівській області; Оксана Польна – директорка Львівського РВ НШСУ; Володимир Кравчук – суддя Верховного Суду; міжнародні експерти з Литви, Фінляндії, Швеції, Польщі;

голови та керівники апаратів судів Львівщини.

    

 

Під час зустрічі обговорювалися питання реформи адміністративно-територіального устрою України, хроніки судової реформи в Україні, міжнародний досвід об’єднання судів і укрупнення судів в Україні (запропоновані підходи та критерії).