flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новопризначеним державним службовцем складено Присягу

14 січня 2020, 11:40

13 січня 2020 року в Галицькому суді Львова новопризначеним державним службовцем Іваном Лавером, в урочистій обстановці, публічно складено Присягу державного службовця.

Колектив суду побажав новопризначеному працівнику успіхів у роботі, кар’єрного росту та почесно нести звання державного службовця.

Відповідно до ст. 36 Закону України «Про державну службу» Присяга державного службовця наступного змісту:

«Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки».

Особа, призначена на посаду державної служби вперше, виголошує Присягу державного службовця у присутності державних службовців структурного підрозділу, на посаду в якому її призначено, представників служби управління персоналом відповідного державного органу, підписує текст цієї Присяги і зазначає дату її складення.

Підписаний текст Присяги державного службовця є складовою особової справи державного службовця. Про складення Присяги державного службовця робиться запис у трудовій книжці державного службовця.