flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміни в організації роботи суду!

26 травня 2020, 14:20

Враховуючи Постанову Кабінету Міністрів України  від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», з метою збереження здоров’я працівників суду та відвідувачів суду, запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, беручи до уваги Постанову Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»

 

з 27 травня 2020 року будуть    СКАСОВАНІ    наступні тимчасові обмеження:

  • Прийом відвідувачів канцелярією суду здійснювати у безконтактній формі. Роз’яснити відвідувачам, що позовні заяви, заяви, звернення, клопотання, скарги, тощо необхідно залишати у «поштовій скриньці», яка встановлена у приміщенні суду на першому поверсі біля посту Служби судової охорони.

  • Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи здійснювати в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві. Заяви про ознайомлення надсилати через електронну адресу (особистий кабінет).

  • В день судового розгляду, учасники справ, які прибули до суду, повинні знаходитися на першому поверсі (зал судового засідання №1) та очікувати від секретаря судового засідання відповідного запрошення до залу судового засідання.

  • Обмежити видачу копій судових рішень та виконавчих листів безпосередньо у приміщенні суду. За наявності можливості копії надсилати засобами поштового зв’язку (Укрпошта, електронна пошта).